Curățare plafon auto

by mtrcleaning

Nu doar scaunele, bancheta din spate, covorașele și mocheta trebuie curățate la o mașină. Și PLAFONUL mașinii este IMPORTANT și TREBUIE curățat corespunzător. Am avut câteva mașini în lucru care au avut materialul textil al plafonului dezlipit din cauza folosirii aburului și a umezelii în exces. Echipa MTR Cleaning curăță plafonul fiecărei mașini MANUAL (umezeală controlată).

Tapițeria plafonului NU TREBUIE UDATĂ ÎN EXCES în timpul procesului de curățare și NU TREBUIE FRECATĂ cu peria. Materialul textil al plafonului este fixat pe suport cu ajutorul unui adeziv aplicat sub forma unei PELICULE FOARTE FINE. Prin inundarea acesteia cu apă și prin frecare, ea se ÎNMOAIE ȘI SE DEZLIPEȘTE.

Tapițeria plafonului nu trebuie curățată nici cu aparate de injecție-extracție sau cu aburi. Duzele folosite sunt aplicate etanș pe tapițerie și din cauza puterii de extracție a aparatului este forțată desprinderea materialului textil de pe suport.

Cea mai bună metodă prin care se poate curăța tapițeria plafonului este cea MANUALĂ (umezeală controlată), folosind DETERGENȚIPROFESIONALI de curățare și lavete speciale (micro fibră). Orice mașină care vine în atelierul nostru pleacă la final spre client cu PLAFONUL CURĂȚAT CORESPUNZĂTOR. Echipa MTR Cleaning curăță plafonul mașinilor manual, folosind detergenți profesionali specifici acestei operații.

MTR CLEANING – Seriozitate, Pasiune, Calitate 0741 329 053

#curatareplafonauto, #autodetailing, #cosmeticaautoladomiciliulclientului, #cosmeticaautoprofesionala, #mtrcleaning

Video AICI

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.